Over ons

Hello world

Ontwerp

De kracht van “L&S interieur” zit in het bedenken, het ontwerpen en het samenstellen/vervaardigen van Keukens en Kasten op maat. Daarbij kunt u ook denken aan Schuifdeurkasten, Inloopkasten en Dressoirs die wij van A tot Z voor u maken. Bij ons in de showroom kunt u meerdere voorbeelden van keukens en kasten bekijken.

Alles in één hand

Een groot PLUSPUNT van “L&S interieur” is dat ook de montage door ons (ervaren interieurbouwers) zelf wordt gedaan. Inclusief alle werkzaamheden die bijvoorbeeld bij een keukenverbouwing voorkomen. Zoals het aanpassen van loodgieterwerk, stuken, betegelen, elektrawerk etc. Dus ook voor verbouwingen van uw Keuken, Slaapkamer en inrichting van Kantoor of Praktijk, bent u bij “L&S interieur” aan het juiste adres.


Advies

Als vakkundige meubelmakers geven wij u graag een goed advies dat aansluit op Uw ideeën. Zo wordt uw Keuken of Kast precies zoals u wilt, in de juiste kleur en exact passend. Vervolgens gaan wij met volle aandacht aan de slag om uw “Keuken” of “Kast op Maat” samen te stellen, of te maken, en te monteren.

Vrijblijvende offerte

Graag begeleiden wij u in het maken van een aantal belangrijke keuzes: het ontwerp, de materiaalkeuze, een passende kleur en de juiste afwerking.